ORGANIC MISSION - A KÜLDETÉS ELKEZDŐDÖTT

Az Organic Mission Magyarország mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indított útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, az oldalon.

Organic Mission on Facebook

Friss topikok

A kifizetési rendszerről

2009.08.11. 07:57 organicmission

7- Star Hibryd Compensation System Az Organic Mission 7 csillagos, hibrid kompenzációs rendszere olyan nagyvonalú, hogy hirtelen a bőség zavarába ejti résztvevőit. Varga Anita és Gyólai György egy évtizedes szakmai tapasztalatuk alapján célul tűzték ki, hogy olyan visszaosztási rendszert hozzanak létre, amely a kikiáltott, tehát a cég forgalmából maximálisan visszaosztható, átlagosan 57%-os összeget minden hónapban, ténylegesen kifizesse a hálózati tagok részére. Mindezt oly módon, hogy azonnal prémium jövedelmet nyújtson az új üzleti partnereknek, kimagasló extra és végtelen bónuszt ajándékozzon a minél több aktív vonalat felépítőknek, továbbá először az MLM iparágban fizessen vissza az első levált vezetői generációk után 20%-os, blokkolhatatlan jogdíjat, amely átlagosan négyszerese a legtöbb MLM-ben elérhető passzív jövedelemnek, ill. először biztosítson 4 elkülönített, vezetői pool-t, melyekből a kis, közép és felső vezetők is részesedhetnek a cég összforgalmából havonta, ill. időszakosan is.

Szólj hozzá!

Címkék: internetes munka anyagi függetlenség organic mission www.organicmission.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://organicmission.blog.hu/api/trackback/id/tr761302020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása