ORGANIC MISSION - A KÜLDETÉS ELKEZDŐDÖTT

Az Organic Mission Magyarország mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indított útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, az oldalon.

Organic Mission on Facebook

Friss topikok

A vállalatról

2009.08.11. 07:55 organicmission

Az Organic Mission International Ltd. egy brit, 100%-ban magánkézben lévő, londoni székhelyű társaság, amely az anyavállalatot testesíti meg. Az anyavállalat végzi a termékek gyártását, fejlesztését, továbbá a hálózati partnerek teljesítményének díjazását – a jutalékok kifizetését.

Magyarországon az Organic Mission Magyarország Zrt. végzi a termékek eljuttatását a partnerekhez, a hálózatfejlesztést támogató marketinget és képzést, továbbá a helyi operatív műveleteket.

Az Organic Mission Magyarország Zrt. Vállalati főhadiszállása Budapesten (Váci út. 45.) az Átrium Park-ban tálható 2 mintegy 640 m2-es területen. Innen irányítják az operatív működést, a termékek kiszállítását, illetve a hálózati partnerek rendelkezésére áll egy 170m2-es előadó- és tárgyalóterem, melyet díjmentesen használhatnak az üzlet építésére, továbbá egy shop és bemutatóterem, ahol termékvásárlási lehetőség is biztosított.

Szólj hozzá!

Címkék: organic mission www.organicmission.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://organicmission.blog.hu/api/trackback/id/tr201302016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása