ORGANIC MISSION - A KÜLDETÉS ELKEZDŐDÖTT

Az Organic Mission Magyarország mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indított útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, az oldalon.

Organic Mission on Facebook

Friss topikok

New Chapter - Chris Roberts alelnök előadása

2010.07.20. 14:03 organicmission

New Chapter Inc. a tengerentúlon 20 évvel ezelőtt egy úttörő kezdeményezést indított útjára egy olyan országban, ahol az étrend-kiegészítés már mindennaposan elfogadott tény volt. 2009 év végére a kis kezdeményezés piacvezető vállalkozássá nőtte ki magát. Erre nem lett volna képes, ha a termékei, táplálék kiegészítői nem töltötték volna be maximálisan, sőt szárnyalták volna túl a hozzájuk fűzött reményeket.

Mi volt az az új üzenet, amely új fejezetet tudott nyitni a táplálék kiegészítők történetében, és amely családi vállalkozásból a világ legnagyobb piacának vezetőjévé emelte a New Chapter-t? Ezt a kérdést fogjuk megvilágítani és megválaszolni a konferencia folyamán.

A New Chapter számos készítménye bevezetését követően néhány hónapon belül kategóriájában piacvezetővé vált úgy, hogy egyetlen centet sem költöttek hagyományos reklámokra. Mint ahogyan a Whole mega halolaj kapszula is, amellyel végzett klinikai vizsgálat kimutatta, hogy mindössze egy adag bevétele után az összkoleszterin szint 12,9%-kal, a CRP 16 %-kal csökkent 24 órán belül!

A New Chapter Inc. és partnercége, az Organic Mission Zrt. készítményeinek hatékonyságát nemcsak az összetevők külön tesztelésével, hanem a belőlük előállított készítmények klinikai vizsgálataival támasztja alá, amely ugyancsak újdonság az étrend kiegészítő piacon.

Az előbbi példánál maradva, nem az Omega-3 zsírsavakkal végzett korábbi vizsgálatok eredményeit vesszük kölcsön a készítmény hatékonyságának bizonyításához, hanem a saját készítményeinkkel végezzük el a klinikai vizsgálatokat. (Már csak azért sem használjuk a korábban elvégzett vizsgálatok eredményeit, mert a mi halolaj készítményünk a hideg sajtolásnak és a vegyi és hevítéssel történő finomítás nélküli technológiának köszönhetően nem 2-3, hanem összesen 16 féle jótékony omega 3-5-6-7-9 zsírsavat tartalmaz a vadlazac olajában lévő természetes vitaminok, karotinoidok és más antioxidánsok teljes spektruma mellett).

Orvosként, természetgyógyászként biztosan értékelni fogja a konferencián bemutatásra kerülő tudományos eredményeket, ezért fontosnak tartjuk, hogy ezen a kivételes alkalmon Ön is részt vegyen.

Chris Roberts, a New Chapter egyik alelnöke személyesen mutatja be az idáig vezető utat, az elért eredményeket és a jövőre vonatkozó terveket, valamint a folyamatban lévő klinikai vizsgálatokat. A konferenciát, Chris Roberts személyes jó barátja, Dr. Ládi Szabolcs, az Organic Mission szakmai vezetője nyitja meg és ő gondoskodik egész idő alatt a hozzáértő, precíz fordításról.

A New Chapter Inc. és az Organic Mission Zrt. egymásra találására a közös küldetésünk teremtette meg az alapot. Szüntelenül ugyanazok a kérdések foglalkoztatnak bennünket:

  • Hogyan, milyen eszközökkel előzhetjük meg az idő előtti egészségromlást és az egyre fiatalabb korban jelentkező krónikus degeneratív betegségeket?
  • Milyen lehetőségeink vannak a tünetek enyhítésén túl, ezen betegségek visszafordítására? Mi a leghatékonyabb mód a természetes hatóanyagok bejuttatására?
  • Valamint, ami szakmai szempontból a legfontosabb: milyen tudományos tényekkel tudjuk alátámasztani a tapasztalatainkat és állításainkat?

Ezekre a kérdésekre adunk választ ezen a nem mindennapi konferencián.


MEGHÍVÓ

Örömmel hívjuk meg az Organic Mission II. Orvos és Természetgyógyász Konferenciájára 2010. július 26-án, amennyiben érdekli

  • hogy milyen irányban folynak a legújabb kutatások és klinikai vizsgálatok a táplálék kiegészítés terén?
  • mennyivel hatékonyabb a bio, vagy biodinamikus eredetű étrend-kiegészítő?
  • hogyan képesek a modern termékek a széles körben elterjedt izoláltakhoz képest 20-60-szoros biológiai aktivitást tanúsítani?
  • mik a különbségek a hagyományos, szintetikus és a természetes, teljes értékű étrend-kiegészítők között?
  • hogy léteznek már olyan növényi táplálék kiegészítők, amelyeknek minden tablettája dózis biztos?
  • mihez adják a nevüket neves és elismert magyar és külföldi szakorvosok, professzorok, onkológusok?

A konferencia vendégelőadója az Egyesült Államokból érkező Chris Roberts, aki amerikai partnercégünk, a New Chapter Inc. alelnökeként személyesen mutatja be a konferencia résztvevőinek azt az utat, amelyen évtizedekkel ezelőtt a New Chapter elindult, és amelyen most már az Organic Mission Zrt.-vel vállvetve halad tovább. Ezen a konferencián az út szakmai mérföldköveit mutatjuk be, amelyek „új fejezetet” nyitottak az étrend-kiegészítők és a természetes egészségmegőrzés terén.


II. Organic Mission Orvos és Természetgyógyász Konferencia

2010. július 26. 18.00 – 21.30

Hilton Budapest WestEnd***** 1062 Budapest, Váci út 1-3.




Előadók:


Dr. Ládi Szabolcs – elnök, Organic Mission Tudományos Tanácsadó Testület

Chris Roberts – alelnök, NewChapter Organics Inc.


Megtisztelőnek tartjuk az érdeklődését. Kérjük, részvételi szándékát jelezze ezen az email címen: organicmission@letezikatokeletes.com

Szólj hozzá!

Címkék: organic mission new chapter chris roberts

A bejegyzés trackback címe:

https://organicmission.blog.hu/api/trackback/id/tr272163679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása