ORGANIC MISSION - A KÜLDETÉS ELKEZDŐDÖTT

Az Organic Mission Magyarország mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indított útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, az oldalon.

Organic Mission on Facebook

Friss topikok

Dr. Ládi Szabolcs meghívója az Organic Mission május 15-i Konferenciájára

2010.05.10. 11:07 organicmission

Amikor először vettem kezembe a Klamath tóból szüretelt AFA algát tartalmazó csomagot, úgy bontottam fel, mint gyermekkoromban a karácsonyi ajándékomat, legalább akkora kíváncsiság és várakozás volt bennem...

Tudtam, hogy az egyik legkülönlegesebb algafajta, hogy vulkanikus hamu üledékén képződött tóban terem, hogy rendkívül gazdag ritka nyomelemekben és fémionokban, de mégis teljesen eltöltött a látvány, amely elém tárult: mintha leheletfinomságú fémforgácsot tartottam volna a kezemben.

Több ezer kilométerrel távolabb, egy másik földrészen, egy 1200 méter magasan fekvő tóban nőtt algaféle, amely most az én tenyeremben csillog... ezek a termékfejlesztés legszebb pillanatai.

Hasonló élményben volt részem néhány héttel később, amikor a bio goji frissen préselt levét tartalmazó palackok megérkeztek: tisztában voltam vele, hogy a goji préselt levének karotinoid tartalma az egyik legmagasabb a világon, de mégis lenyűgözött a narancssárga szín intenzitása. Nem tudtam megállni, hogy azonnal meg ne kóstoljam...

Szeretném Önökkel megosztani azt a várakozást, amely eltölt május 15-vel kapcsolatban:

nem túlzás azt mondani, hogy megalapítása óta a legfontosabb időszak kezdődik az Organic Mission életében. Az élő organizmusokkal létrehozott, biotranszformált hatóanyagok és egyedi növényi formulák sok partnerünk életét és egészségét változtatták meg gyökeresen, mely bizonyítja, hogy a táplálkozástudomány gyakorolhatja a legátfogóbb hatást az ország egészségi állapotára.

A legfontosabb feladat ezután a termékfejlesztés további irányának meghatározása volt.

Az országos előadás-sorozat tapasztalatai és a feltett kérdések teljes mértékben igazolták, hogy az az irány, amelyet a Tudományos Tanácsadó Testület kitűzött, telitalálatnak bizonyult. Ha arról beszélünk, hogy a mai 2000-2500kcal energiatartalmú étrenddel fizikailag lehetetlen az egészség megőrzéséhez és helyreállításához szükséges mikrotápanyagok elegendő mennyiségben történő bevitele, akkor erre megoldást is kell nyújtanunk.

Meg kellett találnunk a választ arra a kérdésre, hogy a 4000kcal szuper-mediterrán étrend mikrotápanyagait hogyan juttassuk be anélkül, hogy napi 3-4 óra intenzív testmozgást vagy 25-30 étrendkiegészítő tabletta szedését írnánk elő.

A megoldást a természet szolgáltatta ún. „szupertáplálékok” formájában, melyek a közismert táplálékokhoz képest sokszor nagyságrendekkel több értékes mikrotápanyagot és egészségvédő anyagot tartalmaznak nagyon koncentrált formában – természetesen táplálék-kötésben.

Mivel egyetlen olyan „szupertáplálék” nem ismert, amely a legfontosabb mikrotápanyag-csoportok mindegyikét megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazná, ezért a feladatunk az volt, hogy a Föld különböző vidékeiről származó szupertáplálékok olyan kombinációját hozzuk létre, amely már lefedi a mikrotápanyagok teljes spektrumát.

Így egy olyan termékcsoportot és programot alkottunk meg, amely újfent egyedülálló az egészségmegőrző termékek piacán. Egy szemléletes hasonlattal élve, ha a mikrotápanyagok teljes spektrumát a színek teljes spektrumához hasonlítjuk, akkor a megalkotott formuláinkkal sikerült a szivárvány minden színét dobozba és palackba zárnunk.

Ezt a „dobozokba és palackokba zárt szivárványt” mutatjuk be Önöknek május 15-én, melyet a világ első, fimomítatlan, az omega zsírsavak teljes spektrumát tartalmazó alaszkai vadlazac olaját tartalmazó készítménye, egy valódi szupertáplálék, a WholeMega egészít ki.

Az Organic Mission történetében először látogat Magyarországra és tart előadást számunkra Thomas Newmark, az amerikai partnercégünk, a New Chapter elnök-vezérigazgatója. Akinek 20 éves vezetése alatt a New Chapter családi vállalkozásban üzemeltetett gyógynövényboltból az Egyesült Államok piacvezető étrendkiegészítő cégévé vált.

2009-ben a hagyományos kereskedelmi értékesítési piacon a SPINS piackutató cég felmérése szerint a New Chapter minden kategóriában átvette a vezetést a konkurens cégektől, mialatt a legkevesesebbet költötte marketingre (és a legtöbbet kutatás-fejlesztésre).

Aki már hallotta Mr. Newmark előadását, az soha nem felejti el azt a szenvedélyt és lekesedést a természet iránt, amely áthatja egész lényét és az általa vezetett cég tevékenységét. Talán senki nem tett annyit a világ különböző pontjain honos ethnomedicinális gyógynövények megőrzéséért és megmentéséért mint ő: több földrészen alapított és finanszíroz botanikus kerteket és természetvédelmi projekteket, melyek az ősi, tradicionális gyógynövények megismerésére és megmentésére jöttek létre.

Büszkék vagyunk arra, hogy a New Chapter az Organic Mission szövetségeseként, minden szellemi és anyagi potenciájával támogatja úttörő munkánkat.

Thomas Newmark a közös küldetésünk részleteibe fog beavatni bennünket, beszél az étrendkiegészítő piacon zajló paradigmaváltásról, a biotranszformált hatóanyagok páratlan biológiai hatékonyságáról, „a teljes igazságról” (The Whole Truth) az izolált hatóanyagok részigazságával szemben. Mindezt a fenntarthatóság, a természet megőrzése jegyében, hiszen mit sem ér az a siker, amelyet a környezetünk, az élővilág károsodása árán érünk el.

A szupertáplálékok (különösen az AFA alga) mögötti tudományos háttérbe az Alkalmazott Táplálkozástudomány (Pharmaconutrition) szülőatyja, Prof. Paul Clayton avat be bennünket a tőle megszokott közvetlen, laikusok számára is nagy élményt jelentő stílusában.

Clayton Professzor egyenesen Indiából érkezik, ahol 15 nap alatt 15 nagyváros egyetemén tart szemináriumot a táplálkozástudomány legújabb eredményeiről. Olyan fontosnak tartotta a részvételét a szombati rendezényen, hogy indiai útját megszakítva vállalja a hosszú utazás minden fáradalmát azért, hogy személyesen beszélhessen a mikroalgák táplálkozástani szerepéről.

Ezúton hívom meg Önt, hogy velünk együtt első kézből legyen részese ennek az élménynek és hallgassa meg személyesen az előadóinkat, akik a szó szoros értelmében megváltoztatják a világot és emberek ezreinek az életére, gondolkodására és egészségére gyakorolnak hatást nap, mint nap.


Szólj hozzá!

Címkék: organic mission www.organicmission.hu dr ládi szabolcs prof dr paul clayton

Felejtse el az alacsony hozamokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://organicmission.blog.hu/api/trackback/id/tr1002004749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása