ORGANIC MISSION - A KÜLDETÉS ELKEZDŐDÖTT

Az Organic Mission Magyarország mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indított útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, az oldalon.

Organic Mission on Facebook

Friss topikok

Miért az Organic Mission?

2009.08.11. 07:58 organicmission

  1. Valóságos és humánus küldetés, amely emberek sorsát változtatja meg. Az Organic Mission egy védjegy és szimbólum, amely mindenkor az elérhető legtisztább és legegészségesebb megoldásokat képviseli.
  2. Az alapítók múltja és hitelessége garancia arra, hogy a partnerek biztos jövőt tervezhetnek az Organic Mission-nel. Az alapítók elsőszámú prioritása és figyelme a hálózati partnerek kifogástalan elégedettsége.
  3. Az impresszív (jelentős hatást, benyomást keltő) vállalati háttér demonstrálja azt az áttörő innovációt (szakmai fejlesztés, újítás létrehozása, egy új ötlet megvalósulása), amely lehetővé teszi a legmagasabb szintű organikus (az élőlények világába tartozó) megoldásokat.
  4. A biodinamikus (biodynamics) termesztés és a kettős fermentációs technológia a legmagasabb rendű hozzáállás az élő, biológiailag aktív termékek előállításához
  5. A két, szuperélelmiszernek minősített, ősi növény bevezetésével forradalmasítjuk az egészségmegőrző termékek piacát.
  6. A világhírű tudósokból álló Tudományos Tanácsadó Testület szavatolja, hogy az alapanyagok természetes ereje a termékekben is megjelenik, ill. biztosítja fogyasztóink számárra a jövő áttörő megoldásait.
  7. A mérhetőség és hitelesség mind a szabadgyök-antioxidáns mérő, mind a sötétlátóteres mikroszkóp, továbbá a dózis biztos technológia által garantáltak, amely a mai korszakban talán a legfontosabb tényező.
  8. A szenzációs 7*-os hibrid kompenzációs rendszer olyan jövedelemszerzési távlatokat nyit meg üzleti partnereink számára, melyek újraértelmezik a network marketing (MLM) iparág nyújtotta lehetőségeket.

Az Organic Mission örömmel lát Téged is partnereinek táborában, amennyiben szeretnél részt venni egy tiszta és tudatos életet elősegítő egészségmegőrző programban, ill. elhivatottsággal támogatod üzleti törekvéseidet, amennyiben anyagi jólétedet az Organic Mission által kínált üzleti lehetőséggel kívánod erősíteni.

Szólj hozzá!

Címkék: internetes munka anyagi függetlenség organic mission www.organicmission.hu kettős fermentálás biológiai aktivitás dózisbiztos

A bejegyzés trackback címe:

https://organicmission.blog.hu/api/trackback/id/tr331302023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása