ORGANIC MISSION - A KÜLDETÉS ELKEZDŐDÖTT

Az Organic Mission Magyarország mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indított útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, az oldalon.

Organic Mission on Facebook

Friss topikok

A Tudományos Tanácsadó Testületről

2009.08.11. 07:53 organicmission

Az Organic Mission saját alapítású Tudományos Tanácsadó Testületében olyan prominens, világelső tudósok és kutatók foglalnak helyet, mint pl. Prof. Dr. Paul Clayton Ph. D. pharmacológus a Britt Királyi Orvosi Kamara Táplálkozástudományi Szekciójának Elnöke, az Oxfordi Brooks Egyetem oktatója, aki a világon az első számú tudós a táplálkozás tudománya terén. Clayton professzorhoz hasonló szaktekintélyek alkotják azt a testületet, mely irányítja a saját termékek fejlesztését, publikálja a készítmények hatásmechanizmusát, ellenőrzi a vizsgálatokat és folyamatosan kutató munkát végeznek az egészségmegőrzés és a gyógyítás tudománya terén.

Az Organic Mission egészségvédő készítményeinek jelentős része olyan saját fejlesztésű receptúrákból készül az említett forradalmi technológiákkal, melyek olyan távlatokat nyitnak meg az étrend-kiegészítésben és a növényi terápiákban, amelyek korábban ismeretlenek voltak.

Szólj hozzá!

Címkék: organic mission www.organicmission.hu prof dr paul clayton

Felejtse el az alacsony hozamokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://organicmission.blog.hu/api/trackback/id/tr581302010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása