ORGANIC MISSION - A KÜLDETÉS ELKEZDŐDÖTT

Az Organic Mission Magyarország mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indított útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, az oldalon.

Organic Mission on Facebook

Friss topikok

Thomas Newmark személyes üzenete a Partnereknek

2010.05.13. 11:17 organicmission

Néhány nap múlva, május 15-én Önökkel leszek Budapesten az Organic Mission Konferencián és Gálaesten – hatalmas várakozással tekintek a közös izgalmas munkánkra.

Valóban közös az Organikus Küldetésünk és közös a víziónk arról a személyes és a Földbolygót átfogó egészséges életmódról, amelyet az organikus étrend-kiegészítők segítségével érünk el.

Az emberi faj, úgy tűnik a soha nem látott biológiai siker küszöbén áll.

Az eddigi életem alatt a Föld populációja 2 milliárdról 6,5 milliárdra nőtt és mára ellenőrzésünk alá kerültek a földek és óceánok. Ugyanezen időszak alatt – körülbelül az elmúlt 60 évben – bolygónkra hatalmas ütést mértünk a biológiai és kémiai környezetszennyezéssel.

Valahogy teljesen hétköznapivá vált, hogy a családunkat géntechnológiával módosított alapanyagokból készült, mondhatni szennyezett élelmiszerrel tápláljuk.

A szörnyű egészségügyi következmények ismertek az Organic Mission és Ön, mint egészségtudatos partner előtt is. Csak rajtunk múlik az, hogy egy egészségesebb jövő reményét adjuk a közvetlen és tágabb környezetünk számára az organikus táplálékokon keresztül.

Mélyen megtisztelve érzem magam, hogy meghívtak és találkozhatom Önökkel, mint az Organic Mission partnereivel a május 15-i Konferencián. Nagyon hálás vagyok, hogy a New Chapter hozzájárulhat az Önök küldetéséhez.

Büszkén segítünk hirdetni a Természet Bölcsességét mindenki számára, aki megnyitja a szívét a közös Organikus Küldetésünk előtt.

Szívélyes üdvözlettel,

Thomas M. Newmark
CEO - Chief Executive Officer
New Chapter, Inc., Brattleboro, Vermont   USA

Szólj hozzá!

Címkék: organic mission thomas newmark

Felejtse el az alacsony hozamokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://organicmission.blog.hu/api/trackback/id/tr112004779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása