ORGANIC MISSION - A KÜLDETÉS ELKEZDŐDÖTT

Az Organic Mission Magyarország mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indított útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, az oldalon.

Organic Mission on Facebook

Friss topikok

A legmagasabb rendű hozzáállásról

2009.08.11. 07:43 organicmission

A növénytermesztéshez a világon a legmagasabb rendű hozzáállás a BIODINAMIKUS (biodynamics) mezőgazdaság, mely ősi alapelveinek köszönhetően a BIODINAMIKUS (biodynamics) növények energiája és tápanyagtartalma páratlan és felülmúlhatatlan.

Az Organic Mission világszínvonalú tudományos hátterének köszönhetően olyan kivonatolási és gyártási technológiákat használ, melyek révén a növények és vitaminok energiaszintje, tápanyagtartalma és az élő- élettere változatlan a késztermékben. A MULTIPLY PLUS kettős fermentációs eljárásnak köszönhetően olyan probiotikus vitaminkészítményeket hoznak létre, amelyek egy élő környezetben, élelmiszerformában, mintegy élő organizmusként kerülnek be a szervezetbe, olyan biológiai aktivitást tanúsítva, amely minden más eljárással elérhetetlen.

A világ első dózis biztos étrend-kiegészítőit, pedig egy az űrkutatásban használt többszázmillió dolláros technológia segítségével állítják elő.

Az előállítási technológiákon túl az Organic Mission két olyan koncentrált, szuperélelmiszernek minősített ősi gyógynövényt és gyümölcsöt vezet be a közép-európai piacra, amelyek a korábban ismert „csodanövények” hatásainak és tápanyagtartalmának új dimenzióját testesítik meg.

A személyi ápoló higiénés és kozmetikai készítményeket jelentős részben magyarországi BIO növények felhasználásával Magyarországon készítik, mely natúrkozmetikumok 100%-ban mentesek minden eddig ismert veszélyes és káros vegyi anyagtól.

Az Organic Mission kivételes figyelmet és elkötelezettséget tanúsít termékei tudományos igazolására és hatékonyságuk mérésére. Olyan tanúsított forradalmi berendezéseket használ, melyek hitelesen mutatják be egy-egy termék biológiai aktivitását minden fogyasztónál, akár a vér speciális és látványos kielemzésével.

Szólj hozzá!

Címkék: organic mission www.organicmission.hu kettős fermentálás biológiai aktivitás dózisbiztos

A bejegyzés trackback címe:

https://organicmission.blog.hu/api/trackback/id/tr641302004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása