ORGANIC MISSION - A KÜLDETÉS ELKEZDŐDÖTT

Az Organic Mission Magyarország mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indított útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, az oldalon.

Organic Mission on Facebook

Friss topikok

Az alapítókról

2009.08.11. 07:54 organicmission

Az alapítók évtizedes tapasztalatai felölelik az egészségmegőrzés tudományát, a network marketing mesteri művelését és a professzionális vállalatirányítás technológiáját, melynek révén ezt a legmagasabb rendű, organikus küldetést a lehető leghitelesebben és leglátványosabban fogják eljuttatni emberek millióihoz. Az Organic Mission készen áll családok százezreinek olyan anyagi jólétet és megbecsülést nyújtani, amely minden valaha elképzelt álmaikat is felülmúlja.

Szólj hozzá!

Címkék: organic mission varga anita gyólai györgy www.organicmission.hu

Felejtse el az alacsony hozamokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://organicmission.blog.hu/api/trackback/id/tr661302012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása