ORGANIC MISSION - A KÜLDETÉS ELKEZDŐDÖTT

Az Organic Mission Magyarország mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indított útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, az oldalon.

Organic Mission on Facebook

Friss topikok

Az Organic Mission legújabb termékcsodáiról és a cégben rejlő üzleti lehetőségről

2010.06.20. 11:47 organicmission

Az Organic Mission legújabb termékcsodáiról és a cégben rejlő üzleti lehetőségről két egymást követő nap, két különböző előadó tart tájékoztatót.

Kedden, maga az Organic Mission Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatója, Gyólai György mutatja be az európai MLM piac érdeklődésének középpontjába kerülő cégünket, az eddigi 9 hónapunk eredményét és a bárki számára kihasználható üzleti-karrier lehetőséget.

Szerdán a szív- és érrendszeri problémákról és alternatív kezelésükről Dr. Ládi Szabolcs, a Szent-Györgyi Albert Nemzetközi Alkalmazott Táplálkozástudományi Intézet Orvos-igazgatója tart előadást.


Az üzleti tájékoztató ideje és helye:

2010. június 22. kedd 18.30 – 20.00 óra
Hilton Budapest WestEnd*****
1062 Budapest, Váci út 1-3.

Az orvosi tájékoztató ideje és helye:

2010. június 23. szerda 18.30 – 20.00 óra
Tulip Inn Budapest Millennium***
1089 Budapest, Üllői út 94-98.


Gyólai György több, mint 10 éve foglalkozik hálózatépítéssel. Ez idő alatt párjával többtízezer tagból álló hálózaot épített fel, amellyel megteremtették sokunk álmát, az igazi passzív bevételi forrást. Gyólai György alapító társaival ma már egy saját tulajdonú magyar MLM céget vezet, elnök-vezérigazgatója az Organic Mission Magyarország Zrt-nek, amely kilenc havi fennállása alatt többszáz millió forintot fizetett ki Partnereinek jutalék formájában. És még csak 9 hónapja kezdte el az Organic Mission beteljesíteni küldetését.

Gyólai György keddi tájékoztatóján fény derül arra, hogyan lehet az Organic Mission-nel megvalósítani mindazt, amire most még csak vágyakozunk. Mi kell ahhoz, hogy valaki már az első hónapban hétszámjegyű jövedelemre tegyen szert, majd hónapról hónapra növelje azt, elérve a passzív bevételt.

Dr. Ládi Szabolcs kutatóorvos eddig elért titulusai közül az Organic Mission egyik alapítójaként manapság leginkább a Termékfejlesztési és Tudományos Igazgató, illetve a Tudományos Tanácsadó Testület Elnöke feladatköröket látja el. Elfoglaltságai mellett azonban időt szakított arra, hogy Budapesten tartson előadást a magyarokat leginkább érintő szív- és érrendszeri megbetegedések kapcsán. Előadásában kitér a problémák lehetséges okaira, kialakulásaira, a megelőzésre és alternatív kezelésükre a WholeMega OM és a JustGoji termékek kapcsán.

Hívjon Ön is minél több érdeklődőt, akik olyan lehetőséget keresnek, mellyel megváltoztathatják életüket, illetve akik valamilyen formában érintettek az orvosi előadás témáját illetően.

Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

Szólj hozzá!

Címkék: organic mission gyólai györgy www.organicmission.hu dr ládi szabolcs

Felejtse el az alacsony hozamokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://organicmission.blog.hu/api/trackback/id/tr112095291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása