ORGANIC MISSION - A KÜLDETÉS ELKEZDŐDÖTT

Az Organic Mission Magyarország mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indított útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, az oldalon.

Organic Mission on Facebook

Friss topikok

Organic Mission Magyarország piacnyitása

2009.08.11. 07:39 organicmission

Varga Anita és Gyólai György a hazai MLM iparág népszerű ikonjai, saját MLM céget hoztak létre világszínvonalú tudományos és menedzsment háttérrel.

Két társukkal Dr. Ládi Szabolccsal és Ludmán Szabolccsal, többszáz millió forintos beruházással megalapították az Organic Mission International-t, mellyel a jövő organikus étrend-kiegészítőit és személyi ápoló termékeit vezetik be Európába.

A termékek technológiai és tudományos háttere a legmagasabb rendű hozzáállást tanúsítja a növények termesztésétől egészen a késztermékek előállításáig.

Az Organic Mission International eddig soha nem látott mércét állított fel az organikus szemlélet képviselésére és megvalósítására.

A küldetés megvalósítása és a vállalat bevezetése
2009. augusztus 24-én veszi kezdetét.


Az Organic Mission Magyarország Zrt. mesterien felkészült egy olyan európai üzlethálózat felépítésére, amelyet profi hálózatépítők hada indít útjára 2009. augusztus 24-én. Az Organic Mission küldetéséről átfogó képet kaphatsz, amennyiben ingyenes meghívót kérsz.

Szólj hozzá!

Címkék: internetes munka organic mission varga anita gyólai györgy ludmán szabolcs www.organicmission.hu dr ládi szabolcs

Felejtse el az alacsony hozamokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://organicmission.blog.hu/api/trackback/id/tr731302003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása